Telefon: 08 – 62 70 300, E-post: kontakt@brommarestauranger.se

Catering

Välkommen till vår exklusiva cateringtjänst specialiserad på att leverera högkvalitativ mat och dryck. Företag i flygplatsområden är vår främsta kundgrupp. Vii är dedikerade till att förse flygbolag och privata flygplan med en förstklassig matupplevelse, skräddarsydd för att möta de unika behoven och smakpreferenserna som våra kunder har.

Varför välja vår cateringtjänst till flygplatser?

 

    • Exklusiva Menyer: Våra erfarna kockar skapar menyer av högsta kvalitet, med fokus på smak och presentation. Vi erbjuder ett brett utbud av kulinariska alternativ för att tillfredsställa olika smaker och kostrestriktioner.

 

    • Säkerhet och Kvalitet: Vi lägger stor vikt vid livsmedelssäkerhet och kvalitet. Vår catering uppfyller högsta standarden för hygien och överensstämmer med internationella regler och riktlinjer för livsmedelshantering.

 

    • Anpassad Service: Varje kund är unik, och vi strävar efter att skräddarsy våra tjänster för att passa specifika krav. Oavsett om det är specialanpassade menyer, leveransplaner eller unika förpackningsalternativ, är vår flexibilitet nyckeln till att möta våra kunders förväntningar.

 

    • Effektiv Logistik: Med en välutvecklad logistik och distributionssystem säkerställer vi att alla leveranser är i tid och i optimalt skick. Vi förstår vikten av punktlighet och tillförlitlighet när det gäller catering till flygplan.

 

    • Miljöhänsyn: Vi strävar efter hållbarhet och minimerar vår påverkan på miljön. Genom att välja noggrant utvalda råvaror och implementera miljövänliga förpackningsalternativ strävar vi efter att göra vårt arbete både smakfullt och hållbart.

 

Oavsett om du representerar ett flygbolag, en privatjet eller en flygplats, erbjuder vår cateringtjänst till flygplatser en förstklassig upplevelse som överträffar förväntningarna. Kontakta oss för att skapa en måltidsupplevelse som tar din flygresa till nya höjder.

Hållbarhet

Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete på Bromma flygplats restauranger.

Hållbarhetspolicy

Policy för social hållbarhet